Download en installatie

Installatie - SnelStart op een Terminal server met 2 aparte licenties

Omschrijving

Bij het werken in een Terminal omgeving dient de systeembeheerder de installatie van de software op de Terminal server te doen. De gebruikers loggen vanaf het werkstation in op een gereserveerd deel op de server en openen hier SnelStart. Door het inloggen in SnelStart 12 worden de licentiegegevens automatisch opgehaald en kan er met verschillende licenties op verschillende werkstations gewerkt worden.

Uitleg

Stappenplan: Installeren van SnelStart op een Terminal server

1. Ga naar Control Panel/Programs op uw computer;
  2. Gebruik de 'Install Application on Terminal Server' tool;
  3. Selecteer SnelStart;
  4. Installeer het programma;

Tips & Tricks

Op de terminal server wordt bij het inloggen van de gebruiker op het SnelStart Service Platform de juiste licentie opgehaald en in het profile van de gebruiker opgeslagen.