SnelStart op een Terminal server installeren met 2 aparte licenties

In dit artikel vind je meer informatie over het installeren van SnelStart op een Terminal server met 2 aparte licenties.

Bij het werken in een Terminal omgeving dient de systeembeheerder de installatie van de software op de Terminal server te doen. De gebruikers loggen vanaf het werkstation in op een gereserveerd deel op de server en openen hier SnelStart. Door het inloggen in SnelStart 12 worden de licentiegegevens automatisch opgehaald en kan er met verschillende licenties op verschillende werkstations gewerkt worden.

Installeren van SnelStart op een Terminal server

1. Ga naar Control Panel/Programs op je computer;
  2. Gebruik de 'Install Application on Terminal Server' tool;
  3. Selecteer SnelStart;
  4. Installeer het programma.

Tip

Op de terminal server wordt bij het inloggen van de gebruiker op het SnelStart Service Platform de juiste licentie opgehaald en in het profile van de gebruiker opgeslagen.

Let op
Wij bieden geen ondersteuning op de installatie van SnelStart op een Terminal server. Het advies is om hiervoor contact op te nemen met een systeembeheerder.