Download en installatie

SnelStart op Apple of andere besturingssystemen

Omschrijving

Het is mogelijk om SnelStart op een Apple Macintosh (mac), Linux- of Unix-systeem te gebruiken. U dient daarvoor wel een Windowsomgeving te installeren op uw systeem of u kunt gebruik maken van de SnelStart Online Werkplek van ISSYS ICT.

Hieronder zetten wij de verschillende mogelijkheden op een rij:

Uitleg

De verschillende mogelijkheden

1. SnelStart Online werkplek van ISSYS ICT.
    Kosten: vanaf € 22.50 per maand. U kunt de Online werkplek alleen aanvragen bij ISSYS ICT.
    Voordeel: Geen installatie, overal en op elk moment via internet beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.
  2. Hostingpartners van SnelStart
    Kosten: zie websites van verschillende partners.
    Voordeel: Geen installatie, overal en op elk moment via internet beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.
  3. Bootcamp (standaard oplossing van Apple) maakt van uw Apple PC een dual PC (Apple/Windows).
    Kosten: Aanschaf Windowslicentie ca. €200,- en abonnement SnelStart.
    Voordeel: Bootcamp is gratis, alle capaciteit van de processor komt voor Windows beschikbaar.
    Nadeel: herstarten is nodig om te wisselen van systeem.
  4. Virtuele Windowsomgeving zoals Parallels, Virtualbox of VMware.
    Kosten: Aanschaf benodigde (bovengenoemde) software en Windows en abonnement SnelStart.
    Voordeel: Kan Windows en Apple gelijktijdig laten draaien, herstarten van pc is niet nodig.
    Nadeel: Iets lagere performance dan Bootcamp.
Uitroepteken_test

De helpdesk van SnelStart biedt geen ondersteuning bij de installatie van software van derden.