Installatie SnelStart 12 met zelf updaten (geavanceerde installatie)

Vanaf onze website is het mogelijk om het programma van Snelstart versie 12 te downloaden en te installeren.

Op de website is het mogelijk om te kiezen voor de automatische installatie of de geavanceerde installatie. De geavanceerde installatie van SnelStart is voor systeembeheerders, gebruikers die werken met een integratie koppeling en wanneer je zelf wilt updaten.

Geavanceerde installatie van SnelStart zonder automatische updates

Om het installatiebestand van de nieuwste SnelStart-versie te downloaden werk je als volgt:

1. Ga naar onze website, www.snelstart.nl. Ga bovenin naar de witte balk en klik op downloaden.
  2. Klik op de link: Systeembeheerder of liever zelf updaten? Download dan de geavanceerde versie SnelStart
  3. Open het bestand dat je hebt gedownload. Volg de installatiewizard en het programma zal worden geïnstalleerd.

Klik hier om terug te gaan naar Starten met downloaden en installeren van SnelStart.