Download en installatie

Met SnelStart 12 werken via een Proxyserver

Omschrijving

Het is mogelijk om met SnelStart 12 te werken via een proxyserver. Het is daarvoor wel belangrijk dat de juiste instellingen gemaakt worden. Deze zijn essentieel voor het inloggen in SnelStart 12 (en het ophalen van de juiste licentiecode) en de btw-aangifte. Om dit goed te laten verlopen zijn de volgende instellingen belangrijk:

Uitleg

Instellingen voor proxyserver

De volgende punten moeten als uitzondering ingesteld worden:

1. URL instellen als: ws.snelstart.nl
  2. Uitgaande verbinding op Poort: 443 toestaan

Tips & Tricks

De poort voor een SQL server of bij een Online administratie is deze standaard: 1433. Dit kan afwijken als er bij de instellingen andere configuraties zijn gedaan.