Snel starten met gegevens importeren

Omschrijving

Met SnelStart is het mogelijk om gegevens te importeren in uw administratie. Denk hierbij aan relaties (klanten of leveranciers), artikelen, grootboekrekeningen of boekingen die u heeft geëxporteerd vanuit een ander programma. De mogelijkheden die u heeft bij importeren verschillen per pakket/licentie.

Wat kan worden geïmporteerd?

0-1

Het importeren van gegevens doet u het beste met behulp van een MicroSoft Excel-bestand of een CSV-bestand. Beschikt u over een andere administratie waaruit u gegevens wilt kopiëren, dan is dat ook mogelijk.

Bij het importeren kunt u nieuwe gegevens toevoegen, maar u kunt ook wijzigingen aanbrengen in bestaande gegevens door middel van een importbestand.

Uitroepteken_test2

Door de omvangrijke mogelijkheden van importeren kunnen wij hierbij telefonisch geen ondersteuning bieden. Wij adviseren u hiervoor contact op te nemen met een SnelStart ImplementatiePartner.