Download en installatie

Hoe kan ik de nieuwste update installeren

Omschrijving

Om boekhouden makkelijk te maken, blijft SnelStart continu verbeteren. Met regelmaat verschijnt een nieuwe versie, waarin verbeteringen en aanpassingen zijn doorgevoerd. Hoe krijgt u deze nieuwe versie op uw computer?

Uitleg

Met automatische udate

Heeft u bij een recente update al de versie met automatische updates geïnstalleerd, dan wordt op de achtergrond automatisch de nieuwste versie voor u gedownload en geïnstalleerd. U hoeft dan alleen SnelStart af te sluiten en opnieuw op te starten en u beschikt over de nieuwste versie.

Geavanceerde versie (zonder automatische updates)

Bent u systeembeheerder en heeft u de versie zonder automatische updates geïnstalleerd, dan kunt u de nieuwste versie downloaden op onze website en die installeren.

Hoe weet ik of ik automatische updates heb?

Om te controleren of u wel of niet een versie heeft geïnstalleerd met automatische updates, opent u uw configuratiescherm en gaat u naar Programma's en onderdelen. Hier ziet u een lijst met geïnstalleerde software op uw computer. Zoek hier SnelStart op in de lijst. Staat hier "SnelStart maakt boekhouden makkelijk"? Dan maakt u gebruik van de eenvoudige versie die zelf updates uitvoert. Staat hier alleen maar "SnelStart"? Dan heeft u de geavanceerde versie en is het nodig om regelmatig zelf een update uit te voeren.