Het installeren van de outlook add-in SnelStart voor e-mail

In dit artikel vind je meer informatie over het installeren van de outlook add-in voor e-mail.

Systeemeisen voor SnelStart voor e-mail

De e-mailapplicatie (bijv. Outlook programma, Office 365 of Outlook.com) moet verbonden zijn met een Exchange server of met Office 365. Bij het instellen van de e-mailapplicatie moet de gebruiker inloggen met een Exchange, Office 365 of Outlook.com account. Add-ins worden niet geladen als de e-mailapplicatie verbinding maakt via POP3 of IMAP. Voor meer informatie over systeemeisen voor Microsoft add-ins verwijzen wij je graag door naar Microsoft.

Installatie in Outlook 2016

1. Open Outlook 2016;
  2. Klik op het tabblad Start ga vervolgens naar het tabblad Invoegtoepassingen downloaden. (Dit staat helemaal rechtsboven).
  3. Typ in het nieuwe venster, rechtsboven in het zoekveld: SnelStart voor e-mail;
  4. Klik vervolgens op de blauwe knop voor Toevoegen;
  5. Wanneer je nog niet ingelogd bent in Outlook met je Office365 account, dien je nu in te loggen.
  6. Vervolgens verschijnt de status Added op de plek waar de knop toevoegen stond.
  7. Je kunt nu het venster sluiten. Het icoon SnelStart voor e-mail is nu rechts naast de knop Store in het tabblad Start zichtbaar.

Installatie in de webversie van Office 365

1. Open Outlook in de webversie van je Office 365 account;
  2. Klik rechtsboven op het ‘tandwiel’ icoon voor instellingen;
  3. Ga vervolgens naar invoegtoepassingen beheren;
  4. Typ in het nieuwe venster, rechtsboven in het zoekveld: SnelStart voor e-mail;
  5. Klik vervolgens op de blauwe knop voor Toevoegen;
  6. Vervolgens verschijnt de status Added op de plek waar de knop toevoegen stond.
  7. Je kunt nu het venster sluiten. Het icoon SnelStart voor e-mail is nu rechts bovenin een e-mail zichtbaar.

Installatie in web outlook.com (voor Hotmail, live, msn en outlook e-mailadressen)

1. Klik op de volgende link
  2. Kies linksboven voor nu downloaden;
  3. Log in met je Hotmail, live, msn of outlook e-mailadres;
  4. Tijdens het proces wordt je mailbox geopend;
  5. Rechts in beeld verschijnt een veld waarin wordt gevraagd of je de invoegtoepassing wilt installeren. Kies voor installeren;
  6. Wanneer je nu een e-mail selecteert kun je rechtsboven, in de mail op pijltje naar beneden klikken. Onderaan zie je vervolgens SnelStart voor e-mail.