Een nieuw voertuig invoeren in SnelStart 12

In dit artikel vind je meer informatie over het invoeren van een nieuw voertuig.

Per 01-01-2021 kun je de module Garage niet meer gebruiken, je kunt dan alleen nog voertuiggevens inzien. Meer informatie vind je hier.

Als je werkt met de module Garage koppel je een volledig voertuigbeheer aan je administratie- en facturatieprogramma SnelStart. Je kunt voertuigen in- en verkopen, APK verrichten of onderhoud, maar een voertuig moet altijd eerst worden ingevoerd.

Een nieuw voertuig toevoegen

Ga naar Garage → Voertuigen. Klik op Nieuw om een nieuw voertuig in te voeren. Vul in het veld Kenteken het kenteken van het voertuig in. De velden Merk, Model, Uitvoering, Chassisnummer en APK vervaldatum zijn niet nodig om het voertuig op te slaan, maar geven wel veel overzicht.

SF000001755_afbeelding_001
SF000001755_afbeelding_002

Selecteer in het keuzeveld Eigendom aan wie de eigenaar van het voertuig is.

• Eigendom garage (bedrijfsvoorraad)

• Privé voertuig

• Voertuig van een bedrijf

• Voertuig van een leasemaatschappij

Vul zoveel mogelijk van de overige gegevens in en klik op Opslaan.

Je kunt een voertuig opslaan na het invoeren van het kenteken. Het advies om de overige gegevens ook in te vullen.