Een rapportage exporteren naar Excel

Vanaf inKaart of de module SnelStart Plus kun je bijna van alle rapportages een export naar Excel te maken. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

Een rapportage exporteren naar Excel

Ga naar het tabblad Rapportage en open de rapportage die je wilt bekijken. Vul de selectiecriteria in en klik op de knop Exporteer.

Rapportage exporteren_b

Pas eventueel de doellocatie en de bestandsnaam aan en bewaar het bestand op de gekozen locatie met de ingevoerde naam met de knop Opslaan.

SF000002494_afbeelding_002

Klik de onderstaande melding weg en het bestand is opgeslagen.

SF000002494_afbeelding_003