Een oudere versie van SnelStart installeren

Omschrijving

Het spreekt voor zich dat wij altijd adviseren om te werken met de nieuwste versie van SnelStart. Toch kunnen er redenen zijn waardoor u nog een oudere versie wilt installeren. Dit doet u als volgt:

Uitleg

Installatieprogramma downloaden

1. Ga naar onze website www.snelstart.nl;
  2. Op de homepagina gaat u met de muis naar Klantenservice zonder te klikken;
  3. U ziet nu een menu verschijnen. Klik hier op Mijn SnelStart en log in;
  4. Klik links onder op 'Download';
  5. Klik vervolgens op 'Oude versies';
  6. Kies de versie die u wilt downloaden;
  7. Klik op de blauwe knop 'Downloaden';

rtaImage-4

8. Afhankelijk van uw browser kunt u het programma nu opslaan of direct uitvoeren;

Wij adviseren eerst het programma op te slaan en vervolgens te openen vanuit de map waarin u het heeft opgeslagen.

SnelStart installeren

1. Ga naar de map waar het programma is opgeslagen (vaak de map Downloads);
  2. Dubbelklik op het pictogram (Setup_SnelStart_vxxx.exe) om de installatie te beginnen;
rtaImage 1-3

3. Bij de vraag of u het programma wilt toestaan wijzigingen aan te brengen, klikt u op Ja;

4. SnelStart gaat initialiseren, klik op Volgende;

5. Vink aan dat u akkoord gaat met de licentieovereenkomst, klik op Volgende;

6. Er wordt een doelmap aangewezen. Wij adviseren om dit niet te wijzigen. Klik op Volgende;

7. Klik op de knop Installeren

8. Klik na de installatie op Voltooien. Als u het vinkje heeft geplaatst bij Programma starten zal SnelStart automatisch opstarten

Uitroepteken

Let op! Verschillende versies worden naast elkaar geïnstalleerd.