Download en installatie

Een oudere versie van SnelStart installeren

Omschrijving

Het spreekt voor zich dat wij altijd adviseren om te werken met de nieuwste versie van SnelStart. Toch kunnen er redenen zijn waardoor u nog een oudere versie wilt installeren. Dit doet u als volgt:

Uitleg

Installatieprogramma downloaden

1. Ga naar onze website www.snelstart.nl;
  2. Op de homepagina gaat u met de muis naar Klantenservice zonder te klikken;
  3. U ziet nu een menu verschijnen. Klik hier op Mijn SnelStart en log in;
  4. Klik links onder op 'Download';
  5. Klik vervolgens op 'Oude versies';
  6. Kies de versie die u wilt downloaden;
  7. Klik op de blauwe knop 'Downloaden';

rtaImage-4

8. Afhankelijk van uw browser kunt u het programma nu opslaan of direct uitvoeren;

Wij adviseren eerst het programma op te slaan en vervolgens te openen vanuit de map waarin u het heeft opgeslagen.

SnelStart installeren

1. Ga naar de map waar het programma is opgeslagen (vaak de map Downloads);
  2. Dubbelklik op het pictogram (Setup_SnelStart_vxxx.exe) om de installatie te beginnen;
rtaImage 1-3

3. Bij de vraag of u het programma wilt toestaan wijzigingen aan te brengen, klikt u op Ja;

4. SnelStart gaat initialiseren, klik op Volgende;

5. Vink aan dat u akkoord gaat met de licentieovereenkomst, klik op Volgende;

6. Er wordt een doelmap aangewezen. Wij adviseren om dit niet te wijzigen. Klik op Volgende;

7. Klik op de knop Installeren

8. Klik na de installatie op Voltooien. Als u het vinkje heeft geplaatst bij Programma starten zal SnelStart automatisch opstarten

Uitroepteken

Let op! Verschillende versies worden naast elkaar geïnstalleerd.