Een factuur kopiëren in SnelStart Web

Vanaf het pakket inStap kun je in SnelStart Web via één druk op de knop een factuur kopiëren.

Maak je voor een klant vaak dezelfde factuur? Dan kun je deze factuur gemakkelijk kopiëren. Dat scheelt weer tijd.

In SnelStart 12 kun je vanaf het pakket inBalans een factuur kopiëren. In dit artikel lees je meer daarover.

1. Een factuur kopiëren

Nadat je een factuur hebt gemaakt staat deze in je factuuroverzicht. Als je daar de factuur selecteert zie je de knop Kopiëren staan. Hiermee kun je die factuur gemakkelijk kopiëren tot een nieuwe factuur. Klik op de knop Kopiëren. Je wordt doorverwezen naar Stap 3 voor het maken van de factuur. Hier kun je nog wijzigingen toevoegen. Is de factuur goed? Dan kun je verder gaan om de factuur af te ronden. Zie hieronder ook een filmpje hiervan.