1. Administratiebeheer

Inloggen in SnelStart Web en in de SnelStart App

In dit artikel lees je informatie over het inloggen in SnelStart Web en in de App.

1. Inloggen in SnelStart Web

Staat je administratie online dan kun je werken in SnelStart Web, onze online omgeving.
Lees hier welke functionaliteiten er al beschikbaar zijn in deze omgeving.

Het inloggen
Ga naar www.snelstart.nl en klik rechtsboven op Inloggen. Het inlogscherm ziet er als volgt uit:
inloggen_bNa het inloggen opent direct je online administratie. Heb je meerdere online administraties, dan krijg je een overzichtslijst en kies je zelf welke je wilt openen.

Als je bent ingelogd in SnelStart Web, blijf je ingelogd tot je zelf op de knop 'uitloggen' klikt.
Ook als je je browser sluit, blijf je dus ingelogd. De volgende keer dat je web.snelstart.nl opent log je automatisch weer in. Wil je echt uitloggen, klik dan rechtsboven op de naam van je account en kies in het menu de optie Uitloggen.

Werk je in de online administratie in SnelStart 12? Dan kun je via het tabblad Snel Starten → Dashboard ook naar SnelStart Web.

2. Inloggen in de SnelStart App

We werken er continu aan om onze software volgens de laatste technieken te laten werken.
Ook voor het inloggen in SnelStart gebruiken we de nieuwste methodes.
Met de nieuwste update van de app verandert ook je inlogscherm.
Het (nieuwe) inlogscherm ziet er als volgt uit:

inloggenapp_b

Je logt hier in met je vertrouwde gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord. Log je graag in met gezichtsherkenning, je pincode of vingerafdruk? De app helpt je om ook deze (opnieuw) voor de app in te stellen als je voor de eerste keer in het nieuwe inlogscherm inlogt. Daarna kun je de app weer gebruiken zoals je gewend bent.

Heb je bij de eerste keer inloggen geen vergrendelingscode ingesteld, dan kun je dit later alsnog doen. Bij Android telefoons kan dit door te gaan naar Instellingen → Vergrendelscherm.