De beginbalans herberekenen in SnelStart 12

Vanaf het pakket inKaart kun je de beginbalans herberekenen in SnelStart 12. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

Als je het voorgaande boekjaar hebt afgesloten en je hebt daarna nog wijzigingen aangebracht in dat boekjaar dan is het mogelijk om de beginbalans van dat boekjaar te herberekenen.

Beginbalans herberekenen

Ga naar het Boekhouden → Boekjaar afsluiten.
Selecteer de optie Alle balansrekeningen en klik op Openingsbalans boekjaar herberekenen.

Als de beginbalans handmatig is ingevoerd dan wordt deze overschreven wanneer je de beginbalans herberekend.

Meer weten over dit onderwerp?

Boekjaar afsluiten in SnelStart 12