1. Bank
  2. Automatische bankkoppelingen

Bankkoppeling aanvragen voor de ABN-Amro of Knab bank i.c.m. het pakket inOrde of inStap.

Met het pakket inOrde of inStap kun je alleen een automatische bankkoppeling met de ABN-Amro of Knab maken in samenwerking met je accountant.

De bankkoppelingen aanvragen

Heb je het pakket inOrde of inStap en wil je een bankkoppeling met de ABN-AMRO of Knab dan kan dat alleen in samenwerking met je accountant. Je accountant moet dan rechten hebben in jouw administratie. In dat geval kan de bankkoppeling worden aangevraagd onder de SnelStart gegevens van de accountant. We leggen per bank uit hoe de koppeling kan worden aangevraagd.

De ABN AMRO-koppeling aanvragen
Om deze koppeling aan te vragen hoeven de accountant en de klant niet op dezelfde locatie te zijn. De klant kan de koppeling zelf aanvragen vanaf de website van de ABN Amro. De accountant zet het bankrekeningnummer in de administratie en vervolgens kun jij (de klant) vanaf de website van de bank de koppeling gaan aanvragen. In dit stappenplan lees je hoe de koppeling kan worden aangevraagd. Let op: tijdens het aanvragen moet je in het veld contract of administratienummer boekhouding het emailadres van de accountant invullen. Dit moet het e-mailadres zijn waarmee de accountant bij SnelStart bekend is. 

De Knab-koppeling aanvragen
Om deze koppeling aan te vragen raden we het wel aan dat de klant en accountant op dezelfde locatie zijn. Tijdens het aanvragen moet de accountant namelijk inloggen met zijn inloggegevens van SnelStart om de koppeling actief te krijgen. Lees hier de stappen voor het aanvragen van de koppeling. Meer weten over dit onderwerp?
Klik hier om terug te gaan naar alles over bank, of lees hier de veelgestelde vragen.