Accountant rechten geven tot administratie in SnelStart Web

Wanneer je accountant ook klant is bij SnelStart dan is het mogelijk om de accountant/boekhouder kosteloos rechten te geven. Hierdoor ziet de accountant/boekhouder jouw online administratie ook in zijn/haar lijst.

Open de betreffende online administratie en klik rechtsboven op de naam van de administratie. Ga naar Toegang accountant (zie afbeelding). Zoek de naam/plaats van het kantoor op door te typen in het zoekveld. Selecteer het juiste kantoor en kies voor Geef toegang. De accountant krijgt hiervan een mail en ziet jouw administratie direct in zijn/haar lijst.
web 1

Klik hier voor de accountant toegang geven in de desktop versie.
Klik hier om terug te gaan naar starten met online samenwerken