SnelStart WEB

De koppeling met mollie instellen in SnelStart web

In SnelStart Web is het mogelijk om bij de factuur een betaallink van Mollie toe te voegen.

Instellen Mollie koppeling

1. Ga naar web.snelstart.nl en log in;
  2. Open de betreffende administratie;
  3. Klik links in het menu op koppelingen en ga naar de tegel Mollie

SF000002551_afbeelding_001

4. Je komt nu op een pagina waar drie stappen worden beschreven. Voer deze drie stappen uit;

5. Vul bij stap 2 de API-key in die je via de website van Mollie hebt opgevraagd;

6. In stap 3 kun je een dagboek en een tussenrekening selecteren als je deze al hebt aangemaakt en anders kies je voor nieuw om deze aan te maken.
Dagboek Mollie met functie 7 (Dagboek bank)
Tussenrekening Mollie met functie 110 (tussenrekening mollie)

7. Klik hierna op opslaan.

Het toevoegen van de betaallink aan de verkoopfactuur
Tijdens het opmaken van je factuur in SnelStart web kan je in Stap 4 de betaallink toevoegen. Deze optie zie je onder de E-mailtekst staan.

Klik hier voor een stappenplan van het verwerken van de betaling en transactiekosten.