SnelStart WEB

SnelStart instellen om klanten online te laten betalen via Mollie

Omschrijving

Het is nu mogelijk om uw factuur te betalen via een betaallink van Mollie. Na het instellen van deze koppeling, kunt u bij het aanmaken van de factuur een betaallink toevoegen aan de e-mail naar de klant. Hieronder kunt u vinden hoe deze koppeling ingesteld dient te worden.

Uitroepteken_test

Deze optie is momenteel alleen beschikbaar voor facturen uit SnelStart Web

Uitleg

Instellen Mollie koppeling

1. Open een internetbrowser, ga naar web.snelstart.nl en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord
  2. Klik na het inloggen op de betreffende administratie en open deze
  3. Klik in het menu op 'Koppelingen' en daarna op de tegel van 'Mollie'
SF000002551_afbeelding_001

4. U komt nu op een pagina waar drie stappen worden beschreven. Voer deze drie stappen ui

5. Vul de API-key die u via de website van Mollie heeft opgevraagd in bij stap drie. En klik daarna op 'opslaan'

SF000002551_afbeelding_002

6. De koppeling van Mollie met SnelStart is nu actief. Klik op 'opslaan' om de gekozen grootboekrekeningen te gaan gebruiken

image-1

Uitroepteken_test3

De gekozen grootboekrekening moet de functie 110 (tussenrekening betalingen) hebben!

Het toevoegen van de betaallink aan de verkoopfactuur

1. Open een internetbrowser, ga naar web.snelstart.nl en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord
  2. Klik na het inloggen op de betreffende administratie en open deze
  3. Klik op 'Facturen' en dan op 'Nieuwe factuur'
  4. Selecteer bij stap 1 de juiste klant
  5. Vul bij stap 2 de datum en betaaltermijn in
  6. Bij stap 3 selecteert u de artikelen die u heeft verkocht
  7. Bij stap 4 klikt u op de knop 'Betaallink toevoegen' om de klant de mogelijkheid te geven om direct via Mollie te betalen. De link verschijnt nu in de e-mail
SF000002551_afbeelding_004