Printerkeuze bij afdrukken van factuur

Omschrijving

Als u factureert met SnelStart 12 en u drukt de facturen af, dan kiest SnelStart de printer die in Windows is ingesteld als standaardprinter, tenzij u in de factuursjabloon specifiek een andere printer heeft aangewezen. Beschikt u echter over meerdere printers, dan kunt u er ook voor kiezen het printerkeuzescherm te tonen op het moment van afdrukken. Dan kiest SnelStart niet de standaardprinter, maar kiest u zelf de gewenste printer op het moment van afdrukken.

Uitleg

Printerkeuze instellen bij factureren

Het instellen van de printerkeuze doet u in het verkoopsjabloon. U werkt daarbij als volgt:

1. Ga naar het tabblad Facturen en klik op de knop Verkoopsjablonen;
  2. Kies in de lijst aan de linkerkant de sjabloon die u wilt aanpassen;
SF000002522_afbeelding_001

3. Ga naar de tabel Opmaak aan de rechterkant van het scherm, of onderin als u met een kleiner scherm werkt;

4. Zet een vinkje in de kolom Printerkeuze bij elk document waarvoor bij het afdrukken zelf de printer wilt kiezen;

SF000002522_afbeelding_002

5. Bewaar de instelling met de knop Opslaan;