Inloggen in SnelStart 12

In dit artikel lees je meer informatie over het inloggen in SnelStart 12.

Vanaf onze website kun je het programma SnelStart 12 downloaden. Na installatie zie je het pictogram op je bureaublad staan. Door hier dubbel op te klikken kun je in SnelStart 12 werken.  Hier moet je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

In SnelStart Web dien je ook eerst in te loggen voordat je kunt werken in je administratie. Klik hier om naar het stappenplan te gaan.

1. Het inloggen in SnelStart 12

Inloggen

Je moet in SnelStart 12 inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Hierdoor worden je licentiegegevens van SnelStart opgehaald.

Je kunt in SnelStart 12 alleen inloggen als je een werkende internetverbinding hebt. Zonder internetverbinding kun je niet inloggen.

Vanaf de versie 12.111.11 werken wij met een nieuw inlogscherm. Kun je niet meer inloggen? Lees dan in dit artikel waar dit door kan komen.

Het wachtwoord onthouden

Als je voor de eerste keer inlogt in het nieuwe inlogscherm krijg je de vraag of je de logingegevens de volgende keer wilt onthouden. Als je op Ja klikt hoef je de volgende keer niet weer het wachtwoord in te vullen.

Let op: Deze instelling wordt 8 uur bewaard. Na 8 uur moet je weer opnieuw inloggen. Dit heeft te maken met veiligheidsoverwegingen. Dat is ook van toepassing op het inloggen met Tweefactorauthenticatie.

Heb je op nee geklikt, maar wil je dit later toch instellen? Klik dan rechtsboven op Uitloggen en log daarna weer opnieuw in. Het scherm met de vraag of je de logingegevens wilt onthouden verschijnt dan weer.
inloggen_b

Inloggen met een hotspot verbinding

Heb je geen vaste internetverbinding of wifi tot je beschikking?
D
an is een andere optie een hotspot maken van je telefoon. Dit kun je vinden in de instellingen van je telefoon, daar staan ook verdere instructies hoe het in zijn werk gaat.
De hotspot kun je vervolgens verbinden met je laptop, en zodoende heb je met je laptop via je telefoon verbinding met het mobiele netwerk.

Let op: Wij kunnen geen garantie bieden op het werken via een Hotspot. Het kan een oplossing zijn, maar het kan ook dat het niet (goed) werkt. Dit valt buiten onze ondersteuning.

Belangrijk
Als je vaste verbinding of wifi weer is hersteld, vergeet dan niet de verbinding met de hotspot te verbreken. Om onnodig verbruik van je internetbundel te voorkomen. Voor het maken van een Hotspot op je telefoon kun je contact opnemen met je provider, dit valt buiten de ondersteuning van onze klantenservice.