fldBankieren bij relaties importeren

Omschrijving

Het veld fldBankieren maakt het mogelijk om bij de betreffende klant te kunnen incasseren.

• Het veld fldBankieren is geen verplicht veld;
  • Het veld fldBankieren kan twee waarden bevatten:
    • True: Voor de klant wordt automatisch incasseren ingesteld en voor een leverancier wordt automatisch betalen ingesteld;
    • False: Voor de klant wordt automatisch incasseren niet ingesteld. Een leveranciers kan niet automatisch betaald worden;

Uitleg

Als u bij een klant het veld 'fldIncasso' een waarde 1 of 2 geeft, dan moet het veld 'fldBankieren' de waarde True hebben.