Het financieel dashboard in Web

Vanaf inStap in combinatie met een online administratie, kun je gebruik maken van het financiële dashboard in SnelStart Web. In dit artikel vind je hierover meer informatie.

Met het financieel dashboard beschik je over een overzichtelijk dashboard waarin je in een oogopslag inzicht hebt in de belangrijkste gegevens in je administratie.

Het financieel dashboard bekijken

Het financieel dashboard is alleen beschikbaar voor online administraties. Open een internetbrowser en ga naar Web. Log in met je e-mailadres en wachtwoord en selecteer de administratie waarvan je het financieel dashboard wilt inzien. Heb je maar één online administratie, dan wordt deze direct geopend.

Meer weten over dit onderwerp?
Klik hier voor meer informatie over gebruikers en rechten.