Gebruikers en rechten

Een extra gebruiker onder account verwijderen

Omschrijving

Als u gebruik maakt van SnelStart 12 dan kunt u extra gebruikers onder uw account aanmaken. Deze extra gebruikers kunt u uiteraard ook weer verwijderen. Dit doet u als volgt:

Uitleg

Een extra gebruiker onder de account verwijderen

1. Ga naar het tabblad Administratie en klik op de knop Gebruikers;
  2. Selecteer de gebruiker die u wilt verwijderen;
  3. Klik op de knop 'Verwijderen';
  4. Bevestig dat u de gebruiker echt wilt verwijderen.

Na het verwijderen van een gebruiker zullen voor deze extra gebruiker geen maandelijkse kosten meer in rekening worden gebracht.

Het e-mailadres van de verwijderde gebruiker kan weer opnieuw gebruikt worden.

SF000001325_afbeelding_001

Uitroepteken_test

Alleen extra gebruikers kunnen worden verwijderd. De hoofdgebruiker kan nooit worden verwijderd.