Een extra gebruiker onder account verwijderen in versie 12

Als je gebruik maakt van SnelStart 12 dan kun je extra gebruikers onder je account aanmaken. Deze extra gebruikers kun je uiteraard ook weer verwijderen.

Een extra gebruiker onder het account verwijderen

1. Ga naar het tabblad Administratie en klik op de knop Gebruikers;
  2. Selecteer de gebruiker die je wilt verwijderen;
  3. Klik op de knop 'Verwijderen';
  4. Bevestig dat je de gebruiker echt wilt verwijderen.

Na het verwijderen van een gebruiker zullen voor deze extra gebruiker geen maandelijkse kosten meer in rekening worden gebracht. Het e-mailadres van de verwijderde gebruiker kan daarnaast weer opnieuw gebruikt worden.

SF000001325_afbeelding_001

Let op: alleen extra gebruikers kunnen worden verwijderd. De hoofdgebruiker kan nooit worden verwijderd.