De factuuropmaak overnemen uit een andere administratie

Omschrijving

Als u in een administratie een factuuropmaak heeft aangemaakt en die wilt u gebruiken in een andere administratie, dan kunt u deze eenvoudig kopiëren. Dit doet u als volgt:

Uitleg

De factuuropmaak overnemen uit andere administratie

1. Open de juiste Administratie (de administratie waarin de opmaak moet komen);
  2. Ga naar het tabblad Facturen en klik op de knop Verkoopsjablonen;
  3. Selecteer in de lijst aan de linkerkant het sjabloon waarin u de opmaak wilt kopiëren;
  4. Kies in de tabel Opmaak aan de rechterkant de regel Verkoopfactuur;
  5. Staat er een vinkje bij Opmaak aanwezig, verwijder deze opmaak dan eerst met de knop Opmaak verwijderen;
image-1

6. Selecteer opnieuw de regel Verkoopfactuur en klik op de knop Opmaak kopiëren;

image-1

7. Kies in het nieuwe venster de optie Andere;

SF000001103_afbeelding_003

8. Zoek en selecteer in het navigatievenster de administratie waaruit de opmaak wilt kopiëren;

image-1

9. Kies in de lijst de opmaak die u wilt kopiëren in uw huidige administratie;

10. Klik op de knop Kopieer opmaak;

image-1

11. Bewaar de wijzigingen in de sjabloon op met de knop Opslaan;