DYMO Labelwriter

Een eigen etiket ontwerpen voor Dymo

Omschrijving

Bij het gebruik van de Dymo Labelwriter, kunt u vanaf SnelStart inBalans uw eigen etiketten ontwerpen. U maakt een eigen lay-out op basis van een bestaande opmaak die u kopieert en aanpast.

Om te printen past u de printerinstellingen aan die u kunt vinden in de opmaak van uw eigen etiket.

Uitroepteken_test

Het aanpassen van eigen etiketten is heel specialistisch werk. Helaas kunnen wij hiervoor geen ondersteuning bieden op onze klantenservice. Wij adviseren u voor het aanpassen van bestaande lay-outs contact op te nemen met een SnelStart ImplementatiePartner bij u in de buurt.

Uitleg

Het ontwerpen van uw eigen etiket voor de Dymo

1. Ga naar het tabblad Rapportage en klik op de knop Lijst/Grafiek ontwerpen;
  2. In de lijst links dubbelklikken op de map Klanten;
  3. Selecteer en open Etiketten klanten;
  4. Klik op de knop Kopieer, u krijgt hier twee mogelijkheden:
    • Naar huidige administratie
    • Naar andere administratie

5. In de lijst links wordt een nieuw document Etiketten klanten gemaakt en geselecteerd;

6. Pas bij Omschrijving de naam aan en vul eventuele andere instellingen in;

7. Klik op de knop Opmaak;

8. Pas in het nieuwe scherm de opmaak naar wens aan;

9. U kunt gebruik maken van de velden die in het scherm Gereedschap staan;

10. Klik op Opslaan.