Zoeken in SnelStart 12

Vanaf het pakket inKaart kun je in het tabblad Boekhouden via uitgebreid zoeken, zoeken naar boekingen en facturen in SnelStart. Hoe je dit doet, vind je in dit artikel.

In Zoeken uitgebreid kun je zoeken op o.a. de datum, bedrag, factuurnummer, grootboekrekening. Vanuit de lijst met gevonden boekingen klik je direct door naar de betreffende boeking om hem te controleren of eventueel te wijzigen.

Deze optie is niet beschikbaar in SnelStart Web.

Zoeken naar boekingen

Ga naar Boekhouden → Boekhouden. Je ziet hier je dagboeken staan.
Onderaan de dagboeken staat de optie Zoeken uitgebreid. Klik hierop je komt dan in het zoekvenster. Klik op de knop Zoeken, rechts van het venster met de dagboeken. Vul velden in om te zoeken naar een boeking en klik op Start zoeken. De lijst vult zich met alle boekingen die voldoen aan de zoektermen. Selecteer de boeking en klik op Ga naar boeking om direct naar de boeking te gaan.

SF000001893_afbeelding_002