De naam van je administratie wijzigen in SnelStart 12

In SnelStart 12 kun je de naam van je administratie wijzigen. In dit artikel lees je hoe dit werkt.

Als je administratie staat opgeslagen op een netwerk, dan kan de naam alleen in SnelStart worden aangepast als je hier de juiste rechten voor hebt. Anders kun je de naam alleen in de SQL Management studio wijzigen. Het instellen van de juiste rechten moet in de SQL Management studio worden gedaan en valt buiten onze ondersteuning.

De naam van je administratie wijzigen

Ga naar het tabblad Administratie → Administraties. Selecteer de naam van je administratie en klik bovenin op de knop Naam Wijzigen. Wijzig de naam van je administratie en klik op OK.

De eigenaar van het account of een extra gebruiker (met beheerdersrechten) kan alleen de naam van de administratie wijzigen.

SF000001858_afbeelding_001
In SnelStart Web kun je ook de administratienaam wijzigen. Klik hier om naar het stappenplan te gaan.